Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Tereyağlı karides güveç yapmayı denemek istiyorum. Karidesleri nasıl temizleyeceğim konusunda biraz endişeliyim. Özellikle iç organlarını çıkarmak zor mu? Ayrıca limon suyu eklemek karideslerin lezzetini ne kadar etkiler? Taze maydanoz ile süslemek, görünüm açısından gerçekten güzel bir dokunuş olmalı. Fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun tutmak mı gerekli? Deneyeceğim ve sonuçları paylaşacağım!
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Tereyağlı karides güveç yapmayı denemek istiyorum. Karidesleri nasıl temizleyeceğim konusunda biraz endişeliyim. Özellikle iç organlarını çıkarmak zor mu? Ayrıca limon suyu eklemek karideslerin lezzetini ne kadar etkiler? Taze maydanoz ile süslemek, görünüm açısından gerçekten güzel bir dokunuş olmalı. Fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun tutmak mı gerekli? Deneyeceğim ve sonuçları paylaşacağım!
Cevap yaz