Fırında mantar ve karides tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, mantarların su salmaması için ne kadar süre bekletmemek gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, karideslerin sosu emmesi için ne kadar süre karıştırmalıyız? Fırında pişirme süresi karideslerin büyüklüğüne göre nasıl değişiyor? Ekstra ipuçlarından hangilerini denemeyi düşünüyorsunuz? Bu tarifin lezzeti için taze karideslerin kullanımı ne kadar önemli?
Fırında mantar ve karides tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, mantarların su salmaması için ne kadar süre bekletmemek gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, karideslerin sosu emmesi için ne kadar süre karıştırmalıyız? Fırında pişirme süresi karideslerin büyüklüğüne göre nasıl değişiyor? Ekstra ipuçlarından hangilerini denemeyi düşünüyorsunuz? Bu tarifin lezzeti için taze karideslerin kullanımı ne kadar önemli?
Cevap yaz