Kaşarlı karides güveç tarifini denemek istiyorum ama karidesleri temizlerken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Ayrıca, sebzeleri ne kadar ince doğramalıyım? Kavurma işlemi sırasında hangi sebze ile başlamalıyım, soğan mı yoksa sarımsak mı? Son olarak, fırında pişirme süresi ne kadar olmalı? Gerçekten merak ediyorum, tarifin püf noktalarını öğrenmek çok faydalı olabilir.
Kaşarlı karides güveç tarifini denemek istiyorum ama karidesleri temizlerken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Ayrıca, sebzeleri ne kadar ince doğramalıyım? Kavurma işlemi sırasında hangi sebze ile başlamalıyım, soğan mı yoksa sarımsak mı? Son olarak, fırında pişirme süresi ne kadar olmalı? Gerçekten merak ediyorum, tarifin püf noktalarını öğrenmek çok faydalı olabilir.
Cevap yaz