Karidesli cipsin tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle karideslerin temizlenmesi ve hamurun hazırlanması aşamaları oldukça dikkat gerektiriyor gibi görünüyor. Taze karides kullanmakla dondurulmuş karides arasında bir tercih yaparken, hangisinin daha iyi sonuç vereceğini merak ediyorum. Ayrıca, kızırtma işlemi sırasında yağın sıcaklığını kontrol etmenin püf noktası da benim için önemli olacak. Sizce hangi soslar bu cipslerle en iyi uyumu sağlar?
Karidesli cipsin tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle karideslerin temizlenmesi ve hamurun hazırlanması aşamaları oldukça dikkat gerektiriyor gibi görünüyor. Taze karides kullanmakla dondurulmuş karides arasında bir tercih yaparken, hangisinin daha iyi sonuç vereceğini merak ediyorum. Ayrıca, kızırtma işlemi sırasında yağın sıcaklığını kontrol etmenin püf noktası da benim için önemli olacak. Sizce hangi soslar bu cipslerle en iyi uyumu sağlar?
Cevap yaz