Karidesin iç kısmındaki siyah lekelerin nedenleri hakkında bilgi edinmek istiyorum. Özellikle bu lekelerin sindirim sistemi, yetiştirme koşulları ve yaşlanma ile ilgili olduğu belirtilmiş. Bu lekelerin sağlık açısından bir risk oluşturup oluşturmadığına dair endişelerim var. Peki, bu lekelerin tazelik ve kaliteli ürün seçimi ile önlenmesi mümkün mü? Karides tüketirken dikkat etmemiz gereken başka noktalar var mı?
Karidesin iç kısmındaki siyah lekelerin nedenleri hakkında bilgi edinmek istiyorum. Özellikle bu lekelerin sindirim sistemi, yetiştirme koşulları ve yaşlanma ile ilgili olduğu belirtilmiş. Bu lekelerin sağlık açısından bir risk oluşturup oluşturmadığına dair endişelerim var. Peki, bu lekelerin tazelik ve kaliteli ürün seçimi ile önlenmesi mümkün mü? Karides tüketirken dikkat etmemiz gereken başka noktalar var mı?
Cevap yaz