Karides ve tavuk pilavı yaparken pirinci ıslatmanın neden bu kadar önemli olduğunu merak ettim. Gerçekten de daha tane tane bir pilav elde etmek için bu adımı atlamak mümkün mü? Ayrıca, karideslerin taze olması yemeğin tadını nasıl etkiler? Bu tarifte sebze suyu kullanmanın pilavın lezzetini nasıl değiştireceğini düşündüm. Bezelye veya havuç eklemek, gerçekten de yemeği daha renkli ve besleyici hale getirir mi?
Karides ve tavuk pilavı yaparken pirinci ıslatmanın neden bu kadar önemli olduğunu merak ettim. Gerçekten de daha tane tane bir pilav elde etmek için bu adımı atlamak mümkün mü? Ayrıca, karideslerin taze olması yemeğin tadını nasıl etkiler? Bu tarifte sebze suyu kullanmanın pilavın lezzetini nasıl değiştireceğini düşündüm. Bezelye veya havuç eklemek, gerçekten de yemeği daha renkli ve besleyici hale getirir mi?
Cevap yaz