Jumbo karides ayıklama işlemi gerçekten dikkat gerektiren bir süreç gibi görünüyor. Özellikle tazelik ve hijyen konuları oldukça önemli. Sizce, ayıklama işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken en kritik nokta hangisi? Ayrıca, ayıklama sonrası saklama koşulları hakkında ne düşünüyorsunuz? Dondurma işlemi öncesinde karideslerin yıkanmaması gerektiğini öğrenmek benim için yeni bir bilgi oldu. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Jumbo karides ayıklama işlemi gerçekten dikkat gerektiren bir süreç gibi görünüyor. Özellikle tazelik ve hijyen konuları oldukça önemli. Sizce, ayıklama işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken en kritik nokta hangisi? Ayrıca, ayıklama sonrası saklama koşulları hakkında ne düşünüyorsunuz? Dondurma işlemi öncesinde karideslerin yıkanmaması gerektiğini öğrenmek benim için yeni bir bilgi oldu. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz