Donmuş karides hazırlarken en çok dikkat ettiğiniz noktalar hangileri? Karideslerin taze ve kaliteli seçilmesi konusunda ne gibi kriterler göz önünde bulundurulmalı? Özellikle çözme işlemi sırasında hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Mikrodalga kullanmamak gerektiği konusunda hemfikir misiniz? Ayrıca, pişirme süreleri hakkında ne düşünüyorsunuz, aşırı pişirme ile sertleşme sorununu nasıl önleyebiliriz?
Donmuş karides hazırlarken en çok dikkat ettiğiniz noktalar hangileri? Karideslerin taze ve kaliteli seçilmesi konusunda ne gibi kriterler göz önünde bulundurulmalı? Özellikle çözme işlemi sırasında hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Mikrodalga kullanmamak gerektiği konusunda hemfikir misiniz? Ayrıca, pişirme süreleri hakkında ne düşünüyorsunuz, aşırı pişirme ile sertleşme sorununu nasıl önleyebiliriz?
Cevap yaz